Specialist in uitzenden en bemiddelen van vakpersoneel.

Bel ons

0174 64 09 45

Bekijk Vacatures →

Sterk in werk

Over ons

– Sterk in werk

Uw Brug naar Professionele Groei

Westjob, opgericht in 2012, is een dynamische schakel tussen vakbekwaam personeel en vooraanstaande bedrijven in diverse branches. Onze kernmissie is het faciliteren van waardevolle connecties die zowel de carrière van onze sollicitanten als de groei van onze opdrachtgevers bevorderen. Met een diepgaand begrip van de arbeidsmarkt en een persoonlijke benadering, streven we ernaar om elke professionele match te laten resulteren in een langdurige en succesvolle samenwerking.

We zijn trots op onze rol als carrièreversneller en partner. Ons team van deskundige recruiters zet zich in om de unieke vaardigheden en ambities van elke kandidaat te matchen met de ideale werkgever. Bij Westjob ben je verzekerd van een persoonlijke carrièrebegeleiding en toegang tot een netwerk van topwerkgevers, wat jouw pad naar professionele vervulling effent. Ontdek de mogelijkheden en groei samen met ons.

Veel gestelde vragen

Vind snel antwoorden op de meest gestelde vragen over Westjob en onze diensten. Niet gevonden wat u zocht? Neem direct contact met ons op voor persoonlijke ondersteuning.

Hoe kan ik solliciteren op vacatures bij Westjob?

U kunt solliciteren door onze huidige vacatures te bekijken op onze website en het online sollicitatieformulier in te vullen. Voeg uw cv en motivatiebrief toe, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Biedt Westjob ook ondersteuning bij het verkrijgen van certificeringen?

Ja, we bieden ondersteuning en begeleiding bij het behalen van professionele certificeringen. We begrijpen het belang van kwalificaties en helpen onze kandidaten graag bij hun professionele ontwikkeling.

Wat maakt Westjob anders dan andere uitzendbureaus?

Onze persoonlijke aanpak en toewijding aan kwaliteit onderscheiden ons. We investeren tijd in het leren kennen van onze kandidaten en opdrachtgevers om te zorgen voor de best mogelijke match.

Voldoet Westjob aan de arbeidsbemiddelings- wetgeving

Ja, Westjob voldoet volledig aan alle wettelijke eisen voor arbeidsbemiddeling en uitzendwerk. We zorgen ervoor dat zowel onze werkwijze als de samenwerking met opdrachtgevers en kandidaten volledig compliant is.

Welke sectoren bedient Westjob?

Westjob is actief in diverse sectoren, waaronder bouw, techniek, logistiek, infra, schoonmaak, metaalindustrie, energie, ICT, productie, en meer. We werken samen met bedrijven uit verschillende branches om een breed scala aan carrièremogelijkheden te bieden.

Kan ik als ZZP'er samenwerken met Westjob?

Absoluut, Westjob heeft een breed netwerk van opdrachtgevers die regelmatig op zoek zijn naar gekwalificeerde ZZP’ers. We bemiddelen en ondersteunen ZZP’ers bij het vinden van passende projecten.

Hoe snel kan ik aan de slag na het solliciteren?

De snelheid waarmee u aan de slag kunt, hangt af van uw profiel en de huidige marktvraag. We streven ernaar om het proces zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Hoe zorgt Westjob voor een goede match tussen kandidaat en bedrijf?

We gebruiken een uitgebreide screeningprocedure die kijkt naar vaardigheden, ervaring, en ook naar de culturele fit en persoonlijke ambities. Dit zorgt voor een duurzame plaatsing die voor beide partijen voordelig is.