Specialist in uitzenden en bemiddelen van vakpersoneel.

Bel ons

0174 64 09 45

Bekijk Vacatures →

Werk jij zelfstandig in de elektrotechniek en wil je dit graag zo houden? Heb je alleen weinig zin in de administratieve rompslomp en wil je verzekerd zijn van opdrachten? Wij hebben een mooie oplossing voor je. Lees snel verder dan leggen we het aan je uit.

Wie ben jij
Aan jouw werkzaamheden verandert er niets. Jij doet waar jij goed in bent. Het werken in de elektrotechniek. Denk aan het trekken van kabels, hangen van kabelgoten, monteren van stopcontacten en andere elektronische installaties. Jij werkt secuur en veilig en zorgt ervoor dat de installaties zonder problemen gebruikt kunnen worden.
Werkzaamheden
Elektrotechnische opdrachten en dat in jouw eigen regio. Wij hebben een groot netwerk met diverse opdrachtgevers. De werkzaamheden ga je voornamelijk verrichten in de woning- en utiliteitsbouw. Er is dus altijd wel een opdracht die bij je past.
Wat wij bieden
Wij hebben een groot netwerk met mooie en diverse opdrachtgevers voor lange en korte tijd. Jij hebt dus geen zorgen meer over volgende klussen, je kan altijd aan de slag.
Wij bieden je een uurtarief tussen de € 30,- en € 40,- per uur. Daarnaast nemen we jouw administratie over. Het enige wat jij hoeft te doen is ons wekelijks een factuur sturen.
Kom in actie
Wij hebben de volgende documenten van je nodig:
  • KvK uittreksel
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • BTW nummer
  • Relevante ervaring en referenties
Jij bent in het bezit van eigen gereedschap en eigen vervoer. Ook heb je een geldig VOL-VCA certificaat op zak.
Wil je meer weten over het voordeel van werken als zzp’er bij Westjob? Neem contact met ons op, we vertellen je graag meer.

Word dit jouw toekomstige baan?

Bij Westjob krijg je meer dan alleen een baan; je krijgt een carrièrecoach die samen met jou je ambities vormgeeft en de beste paden voor je toekomst uitstippelt.

N

Persoonlijke Carrièrebegeleiding

N

Toegang tot topwerkgevers

N

Flexibiliteit & Diversiteit

Direct solliciteren: ZZP Elektromonteur

Leave this field blank
Sleep bestanden hierheen of Selecteer bestanden
Uploading… (0%)

A file with this name has already been uploaded.

Dit bestandstype word niet geaccepteerd.

Bestand is te groot.