Specialist in uitzenden en bemiddelen van vakpersoneel.

Bel ons

0174 64 09 45

Bekijk Vacatures →

Werk jij als zelfstandig schilder en ben je op zoek naar de mooiste opdrachten? Wij hebben een mooie kans voor je. Bij Westjob kan je namelijk als ZZP schilder aan de slag! Lees snel verder en ontdek wat dit voor jou betekent.

Wie ben jij
Jij werkt al even als schilder en je bent goed in wat je doet. Je levert altijd mooi werk op en je komt graag bij bedrijven of particulieren thuis om schilderwerkzaamheden te doen. Je werkt voor jezelf maar je hebt weinig zin in de administratieve rompslomp. Eigenlijk wil je gewoon lekker je werk doen. Dit is mogelijk!
Werkzaamheden
Je blijft als ZZP schilder werken aan de mooiste projecten. Je werkt in de regio en je gaat je bezighouden met het renoveren van woningen, buiten schilderwerk en je voert reparaties uit bij houtrot. Daarnaast werk jij met plezier aan het schuren, afplakken, sauzen, gronden én schilderen op de meest uiteenlopende locaties.
Wat wij bieden
Wij nemen jouw volledige administratie over! Daarnaast zorgen wij voor opdrachten. Hiernaast mag jij het volgende verwachten:
  • Langdurige en gevarieerde opdrachten
  • Goede arbeidsvoorwaarden
Kom in actie
Ben jij ZZP’er en wil je meer zekerheid? Heb je ervaring, oog voor detail en lever je altijd kwaliteit? Dan komen we graag met je in contact.

Word dit jouw toekomstige baan?

Bij Westjob krijg je meer dan alleen een baan; je krijgt een carrièrecoach die samen met jou je ambities vormgeeft en de beste paden voor je toekomst uitstippelt.

N

Persoonlijke Carrièrebegeleiding

N

Toegang tot topwerkgevers

N

Flexibiliteit & Diversiteit

Direct solliciteren: ZZP Schilder

Leave this field blank
Sleep bestanden hierheen of Selecteer bestanden
Uploading… (0%)

A file with this name has already been uploaded.

Dit bestandstype word niet geaccepteerd.

Bestand is te groot.